Moeder van de Bruid

Als uw kind gaat trouwen, staat u zelf ook in de belangstelling. U wilt dan goed voor de dag komen. Bij The Perfect Dress kunt u terecht voor bruidsmode voor de moeder van de bruid of bruidegom.

Moeder van de Bruid kleuren en tinten

Een belangrijke rol voor de moeder van de bruid en bruidegom

De bruiloft staat in het teken van het bruidspaar. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Zoveel ogen op u gericht, foto’s die gemaakt worden, alles op film vastgelegd. Als moeder van de bruid of bruidegom is het ook voor u een belangrijke dag. En u wil er dan ook op uw best uitzien. Bij The Perfect Dress helpen we u graag om een passende outfit voor de grote dag te vinden. Onze bruidsmode voor de moeder is divers en voor iedere vrouw hebben wij een geschikte outfit. Wat uw maat ook is.

Verschillende modellen en materialen

In ons assortiment bruidsmode voor de moeder van de bruid of bruidegom vindt u verschillende outfits. Mooie tweedelige setjes, cocktail jurken met een mouwtje of mouwloos. Verschillende modellen en in verschillende stoffen. Soepel vallende chiffon of mooie kwaliteit (taft)zijde. Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u.

Deze kleuren kan je onder andere vinden in onze winkels

Koele kleuren

Licht blauw

Blauw

Navy

Paars

Warme kleuren

Rood

Bordeaux

Roze

Koraal

Natuur kleuren

Groen

Beige

Bruin

Meer van de collectie?

Galajurken

Galajurk kopen? Galajurken kopen doet u niet dagelijks. Sterker nog: wellicht is het zelfs de eerste keer dat u een galajurk koopt? Natuurlijk kunt u online een nieuwe galajurk kopen. Galajurken kopen kan ook in onze winkel in Amersfoort.

Bekijk deze collectie

Sorry voor het ongemak, wij zijn op dit moment druk bezig met het verbouwen van onze websites.

Bezoek 1 van onze winkels in Amersfoort of Den Bosch om onze hele collectie te bekijken!

Kom op bezoek!