U zoekt wat wij verkopen!

 

Waarom onze klanten voor The Perfect Dress kiezen

Klanten die bij ons in de winkel komen voelen zich meteen thuis door de aandacht en service die zij bij ons krijgen. Wij nemen alleen ervaren adviseuzes in dienst omdat deze onze klanten kunnen begeleiden die nog niet helemaal bekend zijn in de avondmode branche. Vaak is het toch wel een beetje eng omdat er veel dames zijn die nog nooit een galajurk hebben gekocht. Waar kom je in terecht? In een jurken winkel waar de prijzen de pan uit stijgen? Krijgt u wel hulp bij het kiezen en passen van uw galajurk? En natuurlijk, of u zich wel prettig voelt in uw galajurk? Wij hebben voor elk wat wils, een grote collectie met zeer betaalbare galajurken, feestjurken, Moeder van de Bruid jurken en cocktailjurken. Denk aan prijzen van rond de 100,- euro en zelfs onder de 100,- euro. Dus ook voor de dame met een wat kleiner budget hebben wij genoeg keuze! Ook bieden wij een grote collectie aan van exclusieve galajurken en cocktailjurken. Deze feestjurken kosten tussen de 250,- euro tot en met 400,- euro. Bij The Perfect Dress hebben wij alleen maar adviseuses rondlopen met liefde voor het product en voor het vak. Deze adviseuzes staan te popelen om dames te helpen die bijvoorbeeld voor het eerst een galajurk of cocktailjurk gaan aanschaffen. Het belangrijkste van alles is dat u zich prettig voelt in uw feestjurk en daarom staan onze adviseuses voor u klaar! Kiest u voor The Perfect Dress? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Hetgeen waar wij al jaren bekend om staan.

 

Wij zijn de enige echte avondmode en feestmode speciaalzaak van heel Nederland die is opgezet door vrouwen. De totale opzet, de inkoop, de afhandeling en ook de werkvloer wordt helemaal gerund door vrouwen! Wij vrouwen weten namelijk het beste wat vrouwen willen, dat is KEUZE. Heel veel KEUZE. Dat is dan natuurlijk ook te zien aan onze prachtige collectie en samenstelling van allemaal verschillende mooie jurken. Ons doel is om iedere vrouw met een mooie jurk stralend de deur uit te laten gaan. Wij zijn pas blij als u dat bent!

 

Wij begrijpen dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Wij houden rekening met verschillende maten, leeftijden, smaken en budget. Vandaar dat wij de enige zijn met een zeer gevarieerde collectie. Van mooie betaalbare avondmode, tot zeer exclusief. Iedereen krijgt bij ons dezelfde aandacht en service die u verdient.

 

Steeds opnieuw weten wij onze klanten te verrassen met een spectaculaire collectie aan galajurken, feestjurken en cocktailjurken. Dit allemaal met dank aan ons geweldige inkoopteam wat zich dag en nacht inzet om de beste collectie aan te kunnen bieden. Bij The Perfect Dress draait het niet om een massa collectie met weinig variatie. Met duizenden jurken op voorraad weten we onze klanten te overbluffen met de keuze tussen honderden verschillende modellen. Nergens anders hebben zij zoveel keuze gezien als bij ons! Dit komt door onze vele tientallen leveranciers die exclusief hun jurken aanbieden bij The Perfect Dress. Deze jurken kunt u in geen enkele andere galawinkel in Nederland vinden. De met uiterst precisie samengestelde collectie wordt dan ook met trots door ons aangeboden. Neem een kijkje in de spectaculaire wereld van glitter & glamour!

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken, u kunt zo binnen komen lopen. Wilt u liever een privé pas sessie met een adviseuse, ook deze mogelijkheid bieden wij. U kunt ons e-mailen of bellen voor een afspraak. Gelieve dit minimaal 3 dagen van tevoren aangeven. Wij reserveren dan een adviseuse voor u.

Vaak nemen onze klanten kennissen of familie mee. Ook dat is bij ons geen probleem! Voor hen staat namelijk een heerlijk kopje koffie of thee klaar.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. In verband met zeer grote drukte in onze speciaalzaak kan het voorkomen dat er niet wordt opgenomen. Wij adviseren u om ons te e-mailen. Wij antwoorden u binnen 24 uur terug.

 Dress to impress at the Perfect Dress

Say YES to your Perfect Dress!