Cocktailjurken

Heeft u een uitnodiging gekregen voor een bruiloft? Tegenwoordig gaan niet alleen de bruidsmeisjes in een cocktailjurk maar willen de gasten zelf er op de grote dag ook op hun best uit zien. Maar waar vindt u als zus, getuige of bruidsmeisje de perfecte cocktailjurk? Omdat de drempel soms hoog kan zijn om een avondmode winkel binnen te stappen, hebben wij een geweldig team van adviseuzes voor u klaar staan om u op weg te helpen bij het vinden van uw cocktailjurk.

Heeft u een uitnodiging gekregen voor een bruiloft? Tegenwoordig gaan niet alleen de bruidsmeisjes in een cocktailjurk maar willen de gasten zelf er op de grote dag ook op hun best uit zien. Maar waar vindt u als zus, getuige of bruidsmeisje de perfecte cocktailjurk? Omdat de drempel soms hoog kan zijn om een avondmode winkel binnen te stappen, hebben wij een geweldig team van adviseuzes voor u klaar staan om u op weg te helpen bij het vinden van uw cocktailjurk. Zij zullen u begeleiden en adviseren daar waar nodig is. Iedereen die bij ons binnen komt voelt zich direct thuis in onze sfeervolle gala speciaalzaak, dat is ook ons doel. De meeste vrouwen kopen niet elke week een feestjurk, het kan dus allemaal een beetje eng lijken om zo’n speciaalzaak te bezoeken, maar wij hebben ervaren adviseuzes klaar staan om u op uw gemak te stellen bij het passen en kiezen van uw cocktailjurk.

Bij The Perfect Dress vindt u de grootste en meest unieke samengestelde collectie aan cocktailjurken. Voor onze schoolgala meisjes hebben een spectaculaire collectie aan betaalbare cocktailjurken hangen. Denk aan cocktailjurken vanaf 44,95! Heeft u een zakendiner? Ook daar hebben wij geschikte zakelijke cocktailjurken voor. Captains Diner? Geen probleem! Wij hebben voor elk feest en elke dresscode genoeg cocktailjurken hangen. Wij werken samen met de grootste leveranciers in de avondmode branche, daarom vindt u bij ons de meest trendy cocktailjurken. Door ons unieke inkoopteam wat bestaat uit diverse leeftijden, smaken en maten kunnen wij u de beste keuze in cocktailjurken aanbieden. Want dat is wat vrouwen nou eenmaal willen, keuze! 96% van onze bezoekers slaagt dan ook bij The Perfect Dress. Ook dames die in geen enkele andere winkel slagen zijn blij dat zij bij ons terecht zijn gekomen en staan versteld van het aanbod dat wij hebben. “jullie hebben ECHT leuke jurken”, is wat wij dan ook vaak te horen krijgen.

Deze kleuren kan je onder andere vinden in onze winkels

Koele kleuren

Licht blauw

Blauw

Navy

Paars

Warme kleuren

Rood

Bordeaux

Roze

Koraal

Natuur kleuren

Groen

Beige

Bruin

Meer van de collectie?

Exclusieve Avondjurken

Avondjurken zijn exclusieve jurken. Een statige avondjurk voelt heerlijk aan en geeft een bijzondere uitstraling. Welke avondjurk spreekt u aan?

Bekijk deze collectie

Excuses voor het ongemak, wij zijn momenteel druk bezig met het updaten van onze website

Bezoek onze winkel in Soest om onze hele collectie te bekijken!

Kom op bezoek!