Over ons

The Perfect Dress heeft mooie ruime winkels in Amersfoort en Den Bosch met de grootste en meest diverse collectie aan galajurken, cocktailjurken en feestjurken. Ook schoenen, accessoires en avondtasjes zijn bij ons verkrijgbaar. Bij ons vindt u de meest prachtige jurken tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dress to impress en kom naar The Perfect Dress!

Waarom onze klanten voor The Perfect Dress kiezen

Klanten die bij ons in de winkel komen voelen zich meteen thuis door de aandacht en service die zij bij ons krijgen. Wij nemen alleen ervaren adviseuses in dienst omdat deze onze klanten kunnen begeleiden die nog niet helemaal bekend zijn in de avondmode branche. Vaak is het toch wel een beetje eng omdat er veel dames zijn die nog nooit een galajurk hebben gekocht. Waar kom je in terecht? In een jurken winkel waar de prijzen de pan uit stijgen? Krijgt u wel hulp bij het kiezen en passen van uw galajurk? En natuurlijk, of u zich wel prettig voelt in uw galajurk? 

Wij zijn een speciaalzaak

Wij zijn de enige echte avondmode en feestmode speciaalzaak van heel Nederland die is opgezet door vrouwen. De totale opzet, de inkoop, de afhandeling en ook de werkvloer wordt helemaal gerund door vrouwen! Wij vrouwen weten namelijk het beste wat vrouwen willen, dat is KEUZE.

Wij begrijpen jou

Wij begrijpen dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Wij houden rekening met verschillende maten, leeftijden, smaken en budget. Vandaar dat wij de enige zijn met een zeer gevarieerde collectie. Van mooie betaalbare avondmode, tot zeer exclusief. Iedereen wordt hetzelfde behandeld bij ons.

Wij bieden een vrije inloop

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken, u kunt zo binnen komen lopen. Wilt u liever een privé pas sessie met een adviseuse, ook deze mogelijkheid bieden wij. U kunt ons e-mailen of bellen voor een afspraak. Gelieve dit minimaal 3 dagen van tevoren aangeven zodat de afspraak zekerheid heeft.

Wij verassen iedereen

Steeds opnieuw weten wij onze klanten te verrassen met een spectaculaire collectie aan galajurken, feestjurken en cocktailjurken. Dit allemaal met dank aan ons geweldige inkoopteam wat zich dag en nacht inzet om de beste collectie aan te kunnen bieden.

Wij zijn open voor iedereen

Vaak nemen onze klanten kennissen of familie mee. Ook dat is bij ons geen probleem! Voor hen staat namelijk een heerlijk kopje koffie of thee klaar. In verband met zeer grote drukte in onze speciaalzaak kan het voorkomen dat er niet wordt opgenomen als u belt voor een afspraak.

Wij hebben een voorraad

Met duizenden jurken op voorraad weten we onze klanten te overbluffen met de keuze tussen honderden verschillende modellen. Nergens anders hebben zij zoveel keuze gezien als bij ons! Dit komt door onze vele tientallen leveranciers die exclusief hun jurken aanbieden bij ons.

Wat The Perfect Dress uniek maakt

Wij hebben voor elk wat wils, een grote collectie met zeer betaalbare galajurken, feestjurken, Moeder van de Bruid jurken en cocktailjurken. Denk aan prijzen van rond de 100,- euro en zelfs onder de 100,- euro. Dus ook voor de dame met een wat kleiner budget hebben wij genoeg keuze! Ook bieden wij een grote collectie aan van exclusieve galajurken en cocktailjurken. Deze feestjurken kosten tussen de 250,- euro tot en met 400,- euro. Bij The Perfect Dress hebben wij alleen maar adviseuses rondlopen met liefde voor het product en voor het vak. Deze adviseuzes staan te popelen om dames te helpen die bijvoorbeeld voor het eerst een galajurk of cocktailjurk gaan aanschaffen. Het belangrijkste van alles is dat u zich prettig voelt in uw feestjurk en daarom staan onze adviseuses voor u klaar! Kiest u voor The Perfect Dress? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Hetgeen waar wij al jaren bekend om staan. 

Sorry voor het ongemak, wij zijn op dit moment druk bezig met het verbouwen van onze websites.

Bezoek 1 van onze winkels in Amersfoort of Den Bosch om onze hele collectie te bekijken!

Kom op bezoek!