Galajurk kopen

Galajurk kopen

Galajurk kopenWilt u een galajurk kopen? Een galajurk is geen kledingstuk dat u dagelijks koopt. Dan is het fijn om te winkelen in een winkel met ervaren en deskundige medewerkers die u kunnen helpen in uw zoektocht naar de juiste jurk. En dan het liefst ook nog tegen een betaalbare prijs. Dan kunt u terecht bij The Perfect Dress.

Voor en door vrouwen

The Perfect Dress in Amersfoort is een winkel voor en door vrouwen. We hebben duizenden jurken op voorraad. Voor elk budget, in elke maat, kleur en snit kunt u bij ons een galajurk kopen. Of u nou een goedkope feestjurk zoekt of juist een exclusieve galajurk wilt kopen, wij helpen u graag.

U kunt bij The Perfect Dress terecht voor:

  • Galajurken
  • Cocktailjurken
  • Schoolgalajurken
  • Cocktailjurken
  • Trouwjurken
  • Moeder van de bruid
  • Feestjurken

Ook voor stola’s, bolero’s, schoenen en tasjes bent u bij The Perfect Dress aan het juiste adres.

Met of zonder afspraak

U kunt altijd onze winkel binnenlopen. Wilt u echter verzekerd zijn van alle aandacht van onze deskundige medewerkers? Dan kunt u beter even een afspraak maken. Wij zorgen dan dat er iemand voor u beschikbaar is die u helpt met zoeken en passen en die u desgewenst kan adviseren.

Openingstijden

The Perfect Dress is 7 dagen per week geopend. Op maandag kunt u van 13.00 tot 17.00 uur in onze winkel terecht. Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn wij van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Donderdag kunt u van 10.00 tot 20.00 uur bij ons terecht. Op zondag zijn we tussen 12.00 en 16.00 uur geopend. We zijn goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

BLADER DOOR ONZE COLLECTIE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>